Besiktning tak Uppsala

Går du i tankarna om att besikta ditt tak? Det är alltid klokt att låta en expert se på taket innan du beslutar dig för att göra något.

Visste du att de flesta tak som vi besiktigar faktiskt kan få en ökat livslängd. De flesta taken i Uppsala byts ut alldeles för tidigt. Livscykelanalytiker har konstaterat att betongpannor exempelvis har potential att hålla i 100 år. Många gånger ser vi kunder som vill byta ut sitt tak efter bara 30 år.

Vi erbjuder alltid en kostnadsfri besiktning och offert i Uppsala med omnejd. Om du vill boka in det så kan du klicka på “Offert” längst upp till höger.

Besiktningen går på ungefär 20 minuter, du behöver inte vara hemma samtidigt som vi utför besiktningen, men såklart underlättar det om du kan vara med så att du kan förklara dina tankar och önskemål.

Ta hand om taket istället för att byta

På bilden ser du ett tak vi besiktigade för ca 12 månader sedan. Kunden valde att förlänga takets livslängd istället föra att byta ut det. Hade han bytt ut taket hade det kostat hundratusentals kronor, istället löste vi det för några tusenlappar.

Taket ser i princip som nytt ut. Enda problemet kunden har nu är kanske en sur granne som tycker att takvårdstjänsten får hans tak att se gammalt och slitet ut i kontrast med det behandlade taket.

Vill du läsa mer om våran taktvätt? Klicka här!

Offert

Privatperson / företag?:

Område:

Postnummer:

Offert