Varför takrengöring?

Med ett system för taktvätt uppnår du en takyta som är vattenavvisande och hållbar. Taket kommer att se ut som nytt och ger byggnaden skydd mot väder och vind.

Takrengöring är utformad för att vara hållbar i alla avseenden: miljövänlighet, kostnadseffektivitet och hantverkskvalitet.  

Med ett system för takrengöring rengörs ditt tak så att det ger ett långvarigt skydd. Takrengöring erbjuds till konkurrenskraftiga priser, vilket gör takrengöring till ett lättillgängligt alternativ för alla företag eller privatpersoner. Att rengöra taket är nästan alltid självförsörjande eftersom att du skjuter upp ett takbyte i såpass många år. Det höjer även bostadets värde.

Rengöring av takpannor

Vi kan hjälpa dig att rengöra dina takpannor så att de ser ut som nya och ger ett långvarigt skydd. Och allt detta samtidigt som du använder de tillgångar som redan finns där bättre – takrengöring är ett hållbart alternativ till att byta tak.

Slitstark och vattenavvisande yta, lämplig för nordiskt väder

Ytbehandlingen är hållbar och vattenavvisande. Taket får ett rejält ansiktslyft och behandlingen ger ett långvarigt skydd.

Om taket är i gott skick är takrengöring det mest hållbara och kostnadseffektiva alternativet. Att byta ut tak är kostsamt och i många fall onödigt. Ett gammalt tak som har rengjorts med vår metod kan hålla i upp till 20 år eller mer.Ett tak som rengörs genom skrapning och slipning håller däremot inte lika länge.

Den metod för takrengöring som vi använder lämnar ett tak i nästan lika gott skick som när det var nytt. Och du kan vara säker på att ditt tak inte kommer att behöva repareras eller bytas ut under många år framöver. Om ditt tak inte äri gott skick, kanske inte är det bästa alternativet att rengöra taket.

Att bygga ett helt nytt tak kan kosta dig en förmögenhet och det finns ingen garanti för att det inte behöver bytas ut 20 år senare. Detta gäller särskilt för trätak eller tak av svaga material som laminat- eller aluminiumtakpaneler i dåligt skick.

Ta kontakt med oss för takrengöring i Uppsala

Offert

Privatperson / företag?:

Område:

Postnummer:

Offert